استقلال شورای امنیت با تصویب قطعنامه آمریکایی زیر سوال رفت! + فیلم
نماینده روسیه در شورای امنیت، تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره قطعنامه صلح را «روزی غمانگیز» برای شورای امنیت توصیف کرد و گفت: با پذیرش این طرح، استقلال شورای امنیت زیر سؤال رفت و جهان عملاً از خواست واشنگتن پیروی کرد، در حالیکه طرح آمریکا هیچ اقدام مثبتی در نوار ایجاد نکرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نماینده روسیه در شورای امنیت، تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره قطعنامه صلح را «روزی غمانگیز» برای شورای امنیت توصیف کرد و گفت: با پذیرش این طرح، استقلال شورای امنیت زیر سؤال رفت و جهان عملاً از خواست واشنگتن پیروی کرد، در حالیکه طرح آمریکا هیچ اقدام مثبتی در نوار ایجاد نکرده است.
رژیم پس از توافق صلح در شرم الشیخ که با تعهد طرفهای اروپایی و ضمانت آمریکا اتفاق افتاد بارها آتش بس را در نوار نقض کرد و شماری از مردم مظلوم را آسمانی کرد.
همچنین در قطعنامه آمریکایی که در شورای امنیت تصویب شد هیچگونه از ارزشهای مردم مظلوم و تعهدی برای آینده و سرنوشتی که به دستان خود آنها ساخته شود وجود ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰